3691 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Kosova dhe Luksemburgu heqin tatimin e dyfishtë në të hyra

Prishtinë, 24 korrik 2019 – Ka hyrë në fuqi “Konventa për Eliminimin e  tatimit të dyfishtë për tatimet në të hyra dhe në kapital, si dhe në parandalimin e evazionit dhe shmangies fiskale” në mes të Republikës së Kosovës  dhe Dukatit të madh të Luksemburgut.


Kjo konventë ishte nënshkruar në pajtim me Ligjin për Marrëveshje Ndërkombëtare (Nr.04L-052), më 8 dhjetor 2017.


Pas shkëmbimit të notave verbale në mes të të dyja vendeve, Kosovës dhe Luksemburgut, konventa e lartëpërmendur tani ka hyrë në fuqi dhe mund ta gjeni të publikuar në Gazetën Zyrtare të Republikës së Kosovës. (Link)

Foto Galeria