3621 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Drejtori i Përgjithshëm, ambasador Prenkaj takon homologen e tij italiane, ambasadoren Belloni, zhvillohen konsultime politike

Romë, 18 shkurt 2019 - Ekipi i Ministrisë së Punëve të Jashtme, i udhëhequr nga ambasadori Prenkaj zhvilloi konsultime politike me përfaqësuesit e nivelit të lartë nga Ministria Punëve të Jashtme në Romë.

Takimi u zhvillua në nje atmosferë të ngrohtë dhe ishte frytdhënës në gjitha temat e konsultimeve respektive.

Ambasadorja Belloni ripërsëriti bashkëpunimin në nivel të shkëlqyeshem në mes dy vendeve dhe vazhdimin e përkrahjes së Kosovës në shumë segmente të interesit të dyanshëm.

Foto Galeria