3435 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Sihana Badivuku me koncert në Itali

Prishtinë, 22 mars 2018 - Violinistja Sihana Badivuku së shpejti do të paraqitet me një koncert të radhës në Ragusa të Italisë, shkruan KultPlus.

 

 Koncerti i cili mbahet më 24 mars do ta sjellë Sihana Badivukun në skenë me pianisten me të cilën ajo bashkëpunon plotë 25 vite Maja Kastraroviç. Veprat që do të performohen përmes violinës dhe pianos janë: Dietrich-Brahms-Schumann:F.A.E sonata, Manuel de Falla:Suite after “Siete canciones populares españolas”arranged by Kochansky, Manuel de Falla: Spanish dance from “La vida e breve” arranged by Kreisler, Sarasate:Malagena, Sarasate:Caprice Basque dheRavel:Rhapsody”Tzigane”. 

Burimi: http://www.kultplus.com/muzika/sihana-badivuku-koncert-ne-itali/

Foto Galeria