3370 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Inspiruar nga Arta Dobroshi, publikohet videoja mbi natyrën dhe ambientin

Prishtinë, 25 janar 2018 - “Anti-Litter” është një film i shkurtër prej tre minutash i lansuar sot nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë dhe Këshilli Rinor i kësaj Ambasade. Inspiruar nga aktorja Arta Dobroshi, e cila në shumë fjalime të saj i referohet ambientit dhe botës si një vend më i mirë për të jetuar, filmi tregon rëndësinë e ambientit dhe natyrës por edhe kujdesin ndaj njëri tjetrit, shkruan KultPlus. “Natyra është diçka më e madhe se ne. Uji që buron nga malet, ndjenja e harmonisë mes njeriut dhe natyrës” thuhet në një pjesë të kësaj videoje.

 

Burimi: http://www.kultplus.com/filmi/inspiruar-nga-arta-dobroshi-publikohet-videoja-mbi-natyren-dhe-ambientin-video/ 

Foto Galeria