2780 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Demaj dënon sulmin tragjik në Barcelonë

Prishtinë, 17 Gusht 2017 – Ud. ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Emaunel Demaj, ka dënuar fuqishëm sulmin tragjik në Barcelonë i cili mori jetën e 13 personave që mbeten të vrarë dhe 50 të tjerë të plagosur.\"I tronditur nga sulmi në Barcelonë. Bashkëndjejë dhimbje me familjet e viktimave që humbën më të dashurit e tyre. Shërim sa më të shpejt të plagosurve. Kosova qëndron pranë Barcelonës në këto momente të rënda. Ngushllimet e mia më të thella familjeve dhe popullit. Aktet e tilla mizore janë të papranueshme dhe kundër vlerave evropiane\", ka thënë ud. ministri i Punëve të Jashtme, Emanuel Demaj.

Foto Galeria