2610 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendësministri Dedaj priti diplomaten britanike, Chablise Stoner

Prishtinë, 29 janar 2018 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Gjergj Dedaj, priti në një takim pune, Chablise Stoner, sekretare për Çështje Politike, pranë Ambasadës së Britanisë së Madhe në Prishtinë.Dedaj e njoftojë diplomaten britanike ne situatën në Kosovë dhe temë boshte ishte çështja e liberalizimit të vizave, demarkacioni dhe Gjykata Speciale.

 

Nga ana tjetër diplomatja Stoner ritheksoj rolin dhe kontributin e Britanisë së Madhe për Kosovën, paqen, stabilitetin dhe progresin e saj dhe tërë rajonit. 

Foto Galeria