2600 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendësministri Dedaj vizitoi Ambasadën e Italisë në Kosovë

Prishtinë, 08 shkurt 2018 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme, Gjergj Dedaj ka vizituar dje Ambasadën e Italisë në Kosovë, ku u prit nga Hirësia e Tij, ambasadori i Italisë në Kosovë, Piero Cristoforo Sardi,

 

Dedaj fillimisht falënderoj ambasadorin Sardi për mbështetjen e Italisë mike për Kosovën, në zhvillimin ekonomik dhe perspektiven evropiane. Dedaj ritheksoj se Kosova është e vendosur të ruaj të thelloj partneritetin me Bashkimin Evropian, Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe NATO-në, si aleat të fuqishëm të Kosovës dhe rajonit. Nga ana tjetër ambasadori italian, Sardi, ri-konfirmoj mbështetjen e Italisë për Kosovën në të gjitha fushat duke përfshirë perspektiven evropiane dhe demokratike të Kosovës. 

Foto Galeria