2589 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Besnik Hoti takime të shumta në New York

New York, 17 shkurt 2018 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Besnik Hoti, në kuadër të takimeve në SHBA, në New York City, u takua me Jonathan Wurtzel, i cili është drejtor për Zhvillim Ndërkombëtar i Mount Sinai International, ku u diskutua për mundësit e bashkëpunimit në sektorin shëndetësor në Kosovë.

Po ashtu, takime me Shoqatën Shqiptaro- Shoqata Shqiptaro-Amerikane ne Çikago dhe Dhoma Amerikano-Izraelite e Biznesit. Të gjithë së bashku vizituan Konsullatën e Përgjithshme të Kosoves në NY, dhe u takuan me shefen e Misionit të Konsullatës së Përgjithshme në New York, Teuta Sahatqija..Po ashtu pati edhe disa takime me diasporën tonë në New York për të diskutuar mundësitë e bashkëpunimit për zhvillimin ekonomik të Kosovës. 

 
 

Foto Galeria