2475 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendësministri i Jashtëm, Besnik Hoti mori pjesë në promovimin e dy librave në Tiranë

Tiranë, 03 maj 2018- Zëvendëskryeministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Besnik Hoti, me ftesë të udhëheqësve të Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, ka marrë pjesë në promovonim e dy librave të rëndësishëm për historinë e Shqipërisë.

 

Librat “Letra Shqiptare: Nacionalizmi, Pavarësia dhe Lidhja Shqiptare” si dhe “Kosova, një histori dokumentare: Nga Luftërat Ballkanike në Luftën e Dytë Botërore”, janë të autoreve Robert Elsiet dhe Bejtullah Destanit. Nga të pranishmit dhe kritikët letrarë këto dy botime u vlerësuan maksimalisht. 


Me këtë rast zëvendëskryeministri Hoti është takuar edhe me zëvendësshefin e misionit të OSBE-s në Tiranë, Robert Wilton.

 

Foto Galeria