2470 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendësministri Dedaj vizitë zyrtare në Kroaci

Zagreb, 08-09 maj 2018 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme, Gjergj Dedaj, qëndroj për një vizitë pune në Kroaci, i ftuar në "Ditët e Shën Lortes " nga Maksimiljana Barançiq, kryetare e Shoqatës së Arbanasve të Zarës.

 

 Zëvendësministri Dedaj ishte i shoqëruar edhe nga zëvendësambasadori i Kosovës në Zagreb, Uliks Emra, ku merrnin pjesë edhe ambasadori i Shqipërisë si dhe profesor dhe studiues të Universitetit të Prishtinës. 

Me këtë rast zëvendësministri Dedaj vizitoj edhe Ambasadën e Kosovës në Zagreb dhe takoi ambasadorin Gëzim Kasapolli.

 

Foto Galeria