2423 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Ministri i Jashtëm Pacolli nis vizitën zyrtare në Principatën e Lihtenshtajnit, do të vazhdojë në Konfederatën zvicerane

Vaduz, 21 Qershor 2018 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli, ka nisur vizitën e tij zyrtare në Principatën e Lihtenshtajnit.

 

Gjatë kësaj vizite, ai do të pritet nga Ministrja për Punë të Jashtme, Drejtësi dhe Kulturë, Znj Aurelia Frick.

 

Më pas, kryediplomati kosovar do të vazhdojë vizitën e tij në Konfederatën zvicerane, ku do të pritet nga Shef i Departamentit për Pune të Jashtme, z. Ignazo Cassis.

Foto Galeria