579 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Gërvalla në Bruksel i bën thirrje NATO-s dhe BE-së të parandalojnë agresionin nacionalist në Ballkan
Bruksel, 15 nëntor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës znj. Donika Gërvalla, mori pjesë sot në ...
MPJ
Gërvalla merr pjesë në takimin e ministrave në kuadër të SEECP-së në Bruksel
Bruksel, 15 nëntor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës znj. Donika Gërvalla, mori pjesë sot në takimin e ...
MPJ
Gërvalla takon ambasadorin e Austrisë dhe Çekisë, flasin për bashkëpunim në fushën e integrimit evropian
Prishtinë, 11 nëntor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika ...
MPJ
Ministrja Gërvalla pret në takim komandantin e ri të KFOR-it, gjeneralmajorin Kajári
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot ...
MPJ
Cakto terminin për vulë apostile / legalizuese
Cakto terminin për vulë apostile / legalizuese Përmes “barcode” ose linkut në vijim: https://mpjterminet.rks-gov.net/ Zgjedh datën, terminin e ...
MPJ
Më 19 nëntor 2021 fuqizohet marrëveshja për punë fitimprurëse ndërmjet Kosovës dhe Turqisë
Prishtinë, 5 nëntor 2021 - Republika e Kosovës dhe shteti i Turqisë së shpejti pritet të fuqizojnë marrëveshjen në fush&...
MPJ
Fillon periudha e votimit përmes postës për raundin e dytë të zgjedhjeve lokale për Kryetar Komune
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton të gjithë qytetarët që janë regjistruar si votues jashtë Kosovës për raundin e par&...
MPJ
Thirrje publike për aplikim për pjesëmarrje në Expo 2020 Dubai
Thirrje publike për aplikim për pjesëmarrje në Expo 2020 Dubai
MPJ
Zëvendësministri Ahmeti në Romë, shpreh interesin e Kosovës për partneritet strategjik dhe gjithëpërfshirës me Italinë
Romë, 25 tetor 2021 - Në kuadër të vizitës së tij zyrtare në Itali, Zëvendësministri i Punëve ...