Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Zëvendësministri Ahmeti priti ambasadoren jorezidente të Kolumbisë në Kosovë, znj. Ramirez Rios
Prishtinë, 29 korrik 2021 - Zëvendësministri i Punëve të ...

29 July 2021

MPJ
Gërvalla zhvillon takim virtual me homologen e saj nga Guinea Bissau
Prishtinë, 28 korrik 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

28 July 2021

MPJ
Njoftim për opinionin publik rreth aksidentit të djeshëm në Kroaci
Prishtinë, 26 korrik 2021 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

26 July 2021

MPJ
Njoftim për Media rreth situatës në Kroaci
Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), nga komunikimi ...

25 July 2021

MPJ
Gërvalla në Prizren: Mërgata na ka munguar, jemi gati t’i presim sivjet
Prizren, 15 korrik 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (...

16 July 2021