Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Republika e Kosovës i bashkëngjitet Thirrjes Globale të Veprimit për Fuqizim Ekonomik të Grave
/assets/cms/uploads/files/VID-20201024-WA0002%20(1).mp4Republika e Kosovës i bashkëngjitet Thirrjes Globale të Veprimit për Fuqizim Ekonomik të Grave, nj&...

25 October 2020

MPJ
Diskutimet e para konsultative ndërmjet MPJ-ve të Kosovës dhe Izraelit
Nën patronatin e Ministres Meliza Haradinaj-Stublla, u zhvillua takimi i parë zyrtar konsultativ ndërmjet Drejtorive të Përgjithshme të Ministrisë s&...

23 October 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla bisedoi me homologun nga Luksemburgu, e falënderon për mbështetje në procesin e liberalizimit
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ka zhvilluar sot një bisedë telefonike me homologun nga Luksemburgu, z.Jean Asselborn, ...

23 October 2020

MPJ
Kosova dhe Hondurasi dakordohen të intensifikojnë thellimin e marrëdhënieve bilaterale në fusha të interesit të përbashkët
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, Meliza Haradinaj-Stublla, ka zhvilluar një bisedë virtuale ...

23 October 2020

MPJ
Fjalimi i Ministres Haradinaj-Stublla në takimin virtual të Këshillit të Sigurimit të OKB-së
Në vijim lexoni të plotë Fjalimin e Ministres së Punëve të Jashtme dhe Diasporës së Republikës së ...

22 October 2020