3758 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Zyra e Kosovës promovon produktet kosovare në panairin e Athinës

Athinë, 22 nëntor 2019 - Zyra Ekonimike e Kosovës nëGreqi po merr pjesë në panairin e 20-të të  bamirësisë“Cheristmas Baazar”, i organizuar nga shoqata e fëmijëve “Miqtë e fëmijës", me bashkëpjesëmarrje të Misioneve diplomatike të akredituara në Athinë.


Zyra Ekonomike e Kosovës, e cila në Athinë më shumë njihet si Zyra Ndërlidhëse e Kosovës,po promovon produkte nga prodhuesit kosovarë, ndërsa fitimet nga ky aktivitet do të shkojnë për shoqatën “Miqtë e fëmijës”.

Është ky aktivitet publik në të cilin Zyra e Kosovës komunikon me publikun athinas dhe tregon prezencën e saj në mënyrë aktive, ndërsa bëmirësia flet për relacionet miqësore dhe vullnetin e mirë të perafrojnëpopujt dhe vendet.

Zyra e Kosovës do të vazhdojë angazhimin që edhe në të ardhmen të ketë aktivitete të kesaj natyredhe aktivitete tjera të ngjashmeedhe në Kosovë edhe Greqi, në mënyrë që të përafrohen bizneset dhe popujt.

Foto Galeria