3594 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Ratifikohet dhe hyn në fuqi Marrëveshja për “Bashkëpunim financiar për vitin 2017 (Projekti për dhënien e Granteve)” në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës Federale të Gjermanisë

Prishtinë, 3 janar 2019 - Pas shkëmbimit të (Notave Verbale) Notifikimeve mbi përfundimin e procedurave të brendshme ligjore nga  data 2 janar 2019, ka hyrë në fuqi Marrëveshja për “Bashkëpunim financiar për vitin 2017 (Projekti për dhënien e Granteve)” në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës Federale të Gjermanisë.

Foto Galeria