579 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministrja Gërvalla takoi shefin e misionit të Zyrës diplomatike të Belgjikës
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika Gërvalla, sot priti në ...
MPJ
Ministrja Gërvalla zhvilloi takim me ambasadorin e Turqisë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...
MPJ
Ministrja Gërvalla takoi ambasadoren e Suedisë, Hernmarck
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...
MPJ
Kosovë – Hungari, marrëveshje për Mbrojtjen dhe Promovimin e Ndërsjellë të Investimeve
Prishtinë, 15 prill 2021 - Marrëveshja për Mbrojtjen dhe Promovimin e Ndërsjellë të Investimeve, e nënshkruar midis Qeverisë së ...
MPJ
Ministrja Gërvalla zhvilloi takim me ambasadoren e Maqedonisë së Veriut
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...
MPJ
Ministrja Gërvalla priti në takim ambasadoren franceze Butel
Prishtinë, 7 prill 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot në takim ambasadoren franceze, znj. ...
MPJ
Ministrja Gërvalla priti në takim ambasadorin slloven Bertoncelj
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...
MPJ
Ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla priti në takim shefin e Zyrës së BE-së në Kosovë, Tomáš Szunyog
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot në takim shefin e Zyrës së ...
MPJ
Ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla priti në takim ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, Thomas Kolly
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot në takim ambasadorin e Zvicrës në ...