579 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
McAllister fton ministren Gërvalla t’i drejtohet Komisionit për Punë të Jashtme të PE-së
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika Gërvalla, ka pranuar sot nj&...
MPJ
Ministrja Gërvalla takohet me ambasadorin e Austrisë në Kosovë Weidinger
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...
MPJ
Ministrja Gërvalla takoi shefin e misionit të Zyrës diplomatike të Belgjikës
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika Gërvalla, sot priti në ...
MPJ
Ministrja Gërvalla zhvilloi takim me ambasadorin e Turqisë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...
MPJ
Ministrja Gërvalla takoi ambasadoren e Suedisë, Hernmarck
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...
MPJ
Kosovë – Hungari, marrëveshje për Mbrojtjen dhe Promovimin e Ndërsjellë të Investimeve
Prishtinë, 15 prill 2021 - Marrëveshja për Mbrojtjen dhe Promovimin e Ndërsjellë të Investimeve, e nënshkruar midis Qeverisë së ...
MPJ
Ministrja Gërvalla zhvilloi takim me ambasadoren e Maqedonisë së Veriut
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...
MPJ
Ministrja Gërvalla priti në takim ambasadoren franceze Butel
Prishtinë, 7 prill 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot në takim ambasadoren franceze, znj. ...
MPJ
Ministrja Gërvalla priti në takim ambasadorin slloven Bertoncelj
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...