552 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ambasadori Ahmeti dorëzoi Letrat Kredenciale me pritje shtetërore nga Garda e Emirit
Doha, 24 shtator 2019 - Ambasadori i Republikës së Kosovës në Doha, z.Amir Ahmeti, të martën i dorëzoi Letrat Kredenciale ...
MPJ
Ministri Pacolli: Selia e Shenjtë mbështet zhvillimet pozitive në vendin tonë
New York, 24 shtator 2019 - Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ...
MPJ
Ministri Pacolli falënderon diasporen për kontributin e dhënë për Kosovën e Shqipërinë
New York, 24 shtator 2019 - Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ...
MPJ
Ministri Pacolli takon homologun e tij sllovak, vazhdon angazhimi pragmatik me Sllovakinë
New York, 24 shtator 2019 - Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ...
MPJ
Kosova dhe Guajana do të forcojnë raportet politike e tregtare
New York, 22 shtator 2019 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ...
MPJ
Ministri Pacolli: Katari është një partner i besueshem i Kosovës
New York, 22 shtator - Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Repubilkës së Kosovë...
MPJ
Kosovë-Shqipëri, hyn në fuqi marrëveshja për bashkëpunim strategjik në politikën e jashtme
Prishtinë, 19 shtator 2019 – Ka hyrë në fuqi Marrëveshja për Bashkëpunim Strategjik në Fushën e Politikës s&...
MPJ
Kosova dhe Austria kanë traditë të marrëdhënieve të mira bilaterale
Prishtinë, 18 shtator 2019 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ...
MPJ
Ministri Pacolli pranoi kopjet e letrave kredenciale të ambasadores së re të Kroacisë
Prishtinë, 18 shtator 2019 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ...