552 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
WBF bën Thirrjen e Tretë për Projekt Propozimet Rajonale
Bashkëpunimi rajonal mbetet një nga sfidat kryesore për Ballkanin Perëndimor, veçanërisht duke marrë parasysh aftësinë ...
MPJ
Akademia Diplomatike fillon trajnimin intensiv për diplomatë të rinj
Prishtinë, 22 tetor 2019 – Pesëmbëdhjetë zyrtarë të rinj diplomatikë dhe zyrtarë të rinj civilë të Ministrisë s&...
MPJ
Hyn në fuqi Marrëveshja për heqjen reciproke të vizave me Antigua dhe Barbuda
Prishtinë, 15 nëntor 2019 – Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës njofton se ka hyrë në ...
MPJ
Hyn në fuqi Marrëveshja për bashkëpunim kulturor Kosovë – Turqi
Prishtinë, 1 nëntor 2019 – Marrëveshja për Bashkëpunim Kulturor ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikë...
MPJ
Hyn në fuqi Marrëveshja IPA 2018
Prishtinë, 30 tetor 2019 - Ka hyrë në fuqi “Marrëveshja financiare IPA 2018” ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian. Marrëveshja ë...
MPJ
Reagim: Shkrimtarit Handke duhet t’i merret çmimi Nobel!
Prishtinë, 11 tetor 2019 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës shprehë shqetësimin e thellë p&...
MPJ
Ministri i Jashtëm priti homologun finlandez, Kosova ka miqësi të veçantë me Finlandën
Prishtinë, 30 shtator 2019 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ...
MPJ
Ministri Pacolli, krenar me kryesimin e Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore
New York, 25 shtator 2019 – Kosova, të mërkurën, për herë të parë në histori udhëhoqi takimin e ...
MPJ
Në New York mbahet Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal
New York, 24 shtator 2019 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ...