552 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministri Pacolli takoi ambasadorët e Quint-it
Prishtinë, 2 dhjetor 2019 – Zëvendëskryeministri i Parë i Republikës së Kosovës dhe njëherësh Ministrë...
MPJ
Në Prishtinë diskutohen nevojat dhe përparësitë rajonale në menaxhimin e migracionit
Prishtinë, 4 dhjetor 2019 – Iniciativa Rajonale për Migrim, Azil dhe Refugjatë (MARRI), që ka si fushëveprim kryesor ofrimin e lëvizjes së ...
MPJ
Ambasadorja Haxhitasim i dorëzoi letrat kredenciale Presidentit të Italisë
Romë, 5 dhjetor 2019 – Ambasadorja Lendita Haxhitasim ka dorëzuar Letrat Kredenciale te Presidenti i Republikës së Italisë, z.Sergio Mattarella, duke u akredituar si ...
MPJ
Ambasadori Mjeku i dorëzoi kredencialet në Arabinë Saudite
Rijad, 4 dhjetor 2019 - Ambasadori i Republikës së Kosovës në Rijad, Lulzim Mjeku, i dorëzoi të mërkurën ...
MPJ
Kuka e Kelmendi nderohen nga Ministri Pacolli - “Ambasador të Vullnetit të Mirë të Kosovës”
Prishtinë, 28 nëntor 2019 – Zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z....
MPJ
Në MPJ qëndroi Drejtori i Përgjithshëm për Europë në Ministrinë e Jashtme të Kanadasë
Prishtinë, 5 dhjetor 2019 - Drejtoria  e Përgjithshme e Ministrisë së Punëve të Jashtme e Repubublikës së Kosovës, ...
MPJ
Ministri Pacolli: Është mision kombëtar tani që të bëjmë secilën familje me çati mbi kokë
Durrës, 27 nëntor 2019 – Zëvendëskyreministri i Republikës së Kosovës dhe Ministri i Punëve të Jashtme, ...
MPJ
MPJ dhe Ministri Pacolli bashkëndjejnë me familjet e viktimave të tërmetit në Shqipëri
Prishtinë, 26 nëntor 2019 – Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës është duke përcjell&...
MPJ
Ambasadori Dugolli i dorëzoi letrat kredenciale Presidentit të Turqisë
Ankara, 28 nëntor 2019 - Ambasadori i Republikës së Kosovës në Ankara, z.Ilir Dugolli, të enjten dorëzoi letrat kredenciale presidentit ...