552 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli pritet në Berlin nga homologu gjerman Maas, ritheksohet mbështetja gjermane për Kosovën
Berlin, 10 janar 2019 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, z. Behgjet Pacolli, sot n&...
MPJ
Komunikatë për media
Prishtinë, 8 janar 2019 – Ministria e Punëve të Jashtme shpreh keqardhje të thellë dhe e dënon me forcë dënimin ...
MPJ
Ratifikohet dhe hyn në fuqi Marrëveshja për “Bashkëpunim financiar për vitin 2017 (Projekti për dhënien e Granteve)” në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës Federale të Gjermanisë
Prishtinë, 3 janar 2019 - Pas shkëmbimit të (Notave Verbale) Notifikimeve mbi përfundimin e procedurave të brendshme ligjore nga  data 2 janar 2019, ka hyrë ...