552 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli takohet me homologët e tij polak, çek dhe sllovak, diskuton mbi thellimin e bashkëpunimit
Bukuresht, 1 Shkurt 2019 - Në kuadër të vizitës në Rumani dhe pjesëmarrjes në takimin jo-formal, të organizuar nga Rumania, si ...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli në Bukuresht, merr pjesë në takimin joformal të organizuar nga Rumania, si kryesuese e Presidencës së Këshillit të BE-së
Bukuresht, 1 Shkurt 2019 - Me ftesë të homologut të tij nga Rumania, Teodor Meleșcanu, Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Pun&...
MPJ
Zëvendësministrja Vuniqi takohet me Kryetarin e Linzit, Luger, diskutohet mbi bashkëpunimin dhe binjakëzimin me Komuna të Kosovës
Prishtinë, 31 janar 2019 - Zëvendësministrja e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, ...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli do të merr pjesë në ministerialin e Koalicionit Global në Uashington D.C. dhe në Lutjet e Mëngjesit
Prishtinë, 27 janar 2019 – Me ftesë të Sekretarit Amerikan të Shtetit, Mike Pompeo, Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Pun&...
MPJ
Sipas rekomandimit të Departamentit Amerikan të Shtetit, Drejtori Kastrati përzgjidhet në Bordin Drejtues të Diplomacisë Digjitale për Evropë
Prishtinë, 27 janar 2018 – Sipas rekomandimeve nga Departamenti Amerikan i Shtetit dhe Qendra për Perspektivë Evropiane, Drejtori i Komunikimit dhe Diplomacisë Publike në Ministrin&...
MPJ
Ministri i Jashtëm, Behgjet Pacolli, mirëpret dhe përshëndet ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës, e vlerëson hap të rëndësishëm për të gjithë rajonin
Prishtinë, 25 janar 2019 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i jashtëm i Republikës së Kosovës, z. Behgjet Pacolli, e ka mir&...
MPJ
Mbahet punëtoria në mes Ministrisë së Jashtme dhe BE-së mbi vlerësimin e kërcënimeve hibride
Prishtinë, 16 janar 2019 – Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Zyrën ...
MPJ
Republika e Kosovës dhe Emiratet e Bashkuara Arabe organizojnë Forum Ekomonik, nënshkruajnë edhe marrëveshje bilaterale
Sharjah, 16 janar 2019 - Me iniciativën e dy ministrive të Punëve të Jashtme, asaj të Republikës së Kosovës dhe ...
MPJ
Kosova me Ambasadë në Portugali, Ambasadori Kryeziu i dorëzon kredencialet Presidentit, Marcelo Rebelo de Sousa
Lisbonë, 10 dhjetor 2018 – Republika e Kosovës ka bërë edhe një shtrirje të re diplomatike në Evropë me hapjen e Ambasad&...