461 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Zëvendës-Ministrja Vuniqi: Fondi për Ballkanin Perëndimor do të bëj ndryshime pozitive dhe rris bashkëpunimin rajonal
Prishtinë, 19 Nëntor 2018 – Fondi për Ballkanin Perëndimor do të bëj ndryshime pozitive dhe do të rris bashkëpunimin ...
MPJ
Nga anëtarësimi i Kosovës në INTERPOL fitojnë të gjithë, humbës do të jetë vetëm krimi trans-nacional
Prishtinë, 16 Nëntor 2018 – Ministria e Punëve të Jashtme ri-thekson qëndrimin e saj zyrtarë se procesi i anëtarë...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli: Kosova thellësisht mirënjohëse për mbështetjen e palëkundur hungareze, do të thellohet bashkëpunimi ekonomik në mes dy shteteve
Prishtinë, 15 Nëntor 2018 – Republika e Kosovës është thellësisht mirënjohëse ndaj shtetit dhe popullit hungarez për ...
MPJ
Pacolli: Në takimet e Parisit është hapur një kapitull i afirmimit të shtetit të Kosovës
Paris, 12 Nëntor 2018 – Gjatë qëndrimit dy ditor në Republikën Franceze, ku ishte i ftuar nga autoritetet më të larta t&...
MPJ
Republika e Kosovës mbështet plotësisht Ukrainën si një shtet të pavarur, me sovranitet dhe integritet territorial brenda kufijve të saj të njohur ndërkombëtarisht
Prishtinë, 12 Nëntor 2018 - Ministria e Punëve të Jashtme shpreh qëndrimin e saj zyrtarë se Republika e Kosovës mb&...
MPJ
MPJ: Serbia përmes lajmeve të rreme po keqpërdorë edhe reputacionin e vendeve që e kanë njohur Kosovën
Prishtinë, 7 nëntor 2018 - Republika e Kosovës është duke përcjellë me kujdes fushatën agresive dhe jo demokratike t&...
MPJ
Serbia po manipulon dhe përdorë standarde të dyfishta përkitazi me dialogun, BE-ja duhet t’i tërheq vërejtjen menjëherë
Prishtinë, 4 Nëntor 2018 - Ministria e Punëve të Jashtme i vlerëson të papranueshme veprimet destruktive, qasjen dashakeqëse dhe standardet e ...
MPJ
Zëvendës-Ministrja Vuniqi pret në takim përfaqësuesit e 12 bizneseve turke, disktutohen mundësitë e investimeve në Kosovë
Prishtinë, 1 Nëntor 2018 – Zëvendës-Ministrja e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, znj Rejhan Vuniqi, ...
MPJ
Komunikatë për media
Prishtinë, 30 Tetor 2018 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës shpreh shqetësimin e arsyeshëm p&...