Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Kosova dhe Turqia me protokoll bashkëpunimi në fushën e arkivave shtetërore
Pas shkëmbimit të notifikimeve të fundit, ka hyrë në ...

15 January 2021

MPJ
Hyn në fuqi marrëveshja trepalëshe për bashkëpunim ndërkufitar Kosovë-Shqipëri
Pas shkëmbimit të notifikimeve të fundit me Komisionin Evropian, ka hyr&...

14 January 2021

MPJ
Njoftim mbi regjistrimin për votim përmes postës
Të nderuar bashkatdhetarë, Në përputhje me vendimin për ...

13 January 2021

MPJ
Arabia Saudite do të ndihmojë Kosovën në fushën e shëndetësisë
12 Janar 2021 Bashkëpunimi në mes të Kosovës dhe Arabisë ...

12 January 2021

MPJ
Kosova dhe Kuvajti diskutojnë avancimin e bashkëpunimit në fushën e sigurisë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla ...

12 January 2021