Notice: session_start(): A session had already been started - ignoring in /home/mfaks/public_html/ad/fw/fw_access.php on line 9

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mfaks/public_html/ad/fw/DBMysqli.php on line 162
Akademia Diplomatike e Kosovës

Trajnimet dhe kurset

Akademia Diplomatike në vazhdimësi organizon trajnime dhe seminare të ndryshme me partnerët e vet. Temat me fokus të veçantë janë: negociatat, marëdhëniet ndërkombëtare, paqja dhe siguria, diplomacia ekonomike, diplomacia publike, proceset dhe marrëdhëniet me BE, të drejtat e njeriut etj.

Akademia Diplomatike në bashkëpunim me Institutin Holandez për Marrëdhënie Ndërkombëtare-Clingendael, po implementon projektin trevjeçar, që ka si fokus zhvillimin e tri programeve të trajnimeve për nivele të ndryshme të zyrtarëve: 

- Programi i trajnimeve për diplomatë të rinj,

- Programi i trajnimeve për diplomatë të nivelit të mesëm,

- Programi i trajnimeve për diplomatë të nivelit të lartë,

 

Këto programe janë në dispozicion vetëm për zyrtarët e MPJ-së dhe shërbyes të tjerë civilë të linjës. Për aktivitetet e deritanishme luteni të ju referoheni linkut LAJME, ndërkaq për më shumë informata, na kontaktoni në Diplomatic.Academy@rks-gov.net.  

 

Simbolet Shtetërore
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /home/mfaks/public_html/ad/inc/footer.php:9 Stack trace: #0 /home/mfaks/public_html/ad/index.php(17): require_once() #1 {main} thrown in /home/mfaks/public_html/ad/inc/footer.php on line 9