Notice: session_start(): A session had already been started - ignoring in /home/mfaks/public_html/ad/fw/fw_access.php on line 9

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mfaks/public_html/ad/fw/DBMysqli.php on line 162
Akademia Diplomatike e Kosovës

Përgatitje për punë jashtë vendit

Akademia Diplomatike posedon program të posaçëm për zyrtarët e MPJ-së të cilët përgatiten për punë jashtë vendit. Ky program përfshinë kurse të ndryshme që i përgatitë diplomatët për misionin e ri, i cili iu përshtatet nevojave dhe kërkesave të tyre. Ky program përfshinë kurse të gjuhëve, ligjërata për kulturën, traditën, historinë e vendit pritës, ligjërata për të drejtën ndërkombëtare, marrëdhëniet ndërkombëtare e diplomacinë, ligjërata për çështje ekonomike, vizita të veçanta nëpër departamente të ndryshme të nevojshme, e të tjera.

 

Për më shumë info, na kontaktoni në Diplomatic.Academy@rks-gov.net.  

Simbolet Shtetërore
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /home/mfaks/public_html/ad/inc/footer.php:9 Stack trace: #0 /home/mfaks/public_html/ad/index.php(17): require_once() #1 {main} thrown in /home/mfaks/public_html/ad/inc/footer.php on line 9