Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla: Mirënjohje Britanisë për përkrahjen e parezervë për Kosovën
Prishtinë, 1 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj Stublla, të mërkurën ka pritur n&...

02 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla falënderoi Ambasadorin e Turqisë për përkrahjen e Kosovës
Prishtinë, 1 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj Stublla, t&...

02 July 2020

MPJ
MPJD: Vendimi për pezullim nuk i përfshinë as konsujt as ambasadorët
Prishtinë, 1 korrik 2020 - Me qëllim të qartësimit të gjendjes së krijuar pas publikimit të lajmeve të sotme, lidhur me vendimin ...

02 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla: Kryesimi i Gjermanisë me Bashkimin Evropian shënon një moment kthese dhe definimi edhe për proceset e lidhura me Kosovën
Prishtinë, 1 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj Stublla, deklaroi të mërkurën se kryesimi ...

01 July 2020

MPJ
Kosova dhe Arabia Saudite me marrëveshje për shmangien e tatimit të dyfishtë
Prishtinë, 3 korrik 2020 - Marrëveshja në mes të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Mbretërisë ...

30 June 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Avancimi i integrimit të Kosovës në NATO është prioritet i lartë strategjik i yni
Prishtinë, 30 qershor 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj Stublla, pas ...

30 June 2020