Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Gërvalla bisedon për mundësi bashkëpunimi me komunitetin kulturor e biznesor në Tiranë
Tiranë, 19 tetor 2021 - Në kuadër të vizitës zyrtare ...

19 October 2021

MPJ
Gërvalla flet për politikën e jashtme të Kosovës në Forumin e Politikës së Jashtme në Tiranë
Tiranë, 19 tetor 2021- Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

19 October 2021

MPJ
Caktoni “online” terminin për vula apostile dhe legalizuese!
Prishtinë, 20 tetor 2021 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diaspor&...

18 October 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla takon presidentin Meta dhe kryeparlamentaren Nikolla
Tiranë, 18 tetor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

18 October 2021