Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Kosova dhe Kroacia do të forcojnë edhe më tej lidhjen historike
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla, zhvilloi ...

20 November 2020

MPJ
Ministrja Hardinaj-Stublla bën kërkesë zyrtare për ta vizituar lokacionet e varrezave masive në Serbi
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla, ka ...

19 November 2020

MPJ
Inaugurohet Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Strugë
Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ka inauguruar sot ...

19 November 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla falënderon Ambasadorin Abbott për vizitën në Prekaz
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla, takoi ...

19 November 2020

MPJ
Kosova nuk përfaqësohet nga UNMIK në Traktatin e Komunitetit të Energjisë!
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla, ka ...

19 November 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla i uron Ditën Kombëtare popullit të Principatës së Monakos
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj &...

19 November 2020