Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Shtetin e Kuvajtit për Ditën Kombëtare
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ...

26 February 2021

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Republikës Domenikane për Ditën e Pavarësisë.
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ...

26 February 2021

MPJ
Kosova mbështet gjetjen e një zgjidhjeje të qëndrueshme të krizës në Mianmar
Prishtinë, 3 shkurt 2021 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

26 February 2021

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Estonisë për Ditën Kombëtare
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ...

24 February 2021

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Brunei Darussalam për Ditën Kombëtare
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ...

23 February 2021

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Shën Luçias për Ditën e Pavarësisë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ...

22 February 2021