Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Zëvendësministri Ahmeti priti në takim ambasadorin jo-rezident të Kanadasë për Kosovën, z. Bowman
Në ambientet e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe ...

11 October 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla priti në takim lamtumirës komandantin e KFOR-it, gjeneralmajorin Federici
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

01 October 2021

MPJ
Gërvalla takohet me Presidenten e Komisionit Evropian, flasin për rrugën e Kosovës drejt BE-së
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republik&...

29 September 2021