Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Zëvendësministri Ahmeti takoi ambasadorin e Austrisë
Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

30 April 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla pret në takim komandantin e KFOR-it, gjeneralmajorin Federici
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

27 April 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla pret në takim homologun e saj nga Maqedonia e Veriut, Bujar Osmanin
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

23 April 2021

MPJ
Kryediplomatja Gërvalla priti në Prishtinë homologun e saj gjerman Maas
  Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republik&...

23 April 2021

MPJ
Zëvendësministri Ahmeti priti në takim përfaqësues të shoqatës VATRA
Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

23 April 2021

MPJ
Kosovë - Britani e Madhe, marrëveshje për Transportin Ndërkombëtarë të Rrugëve
Prishtinë, 20 prill 2021 – Marrëveshja për Transportin Ndërkombë...

23 April 2021