Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Koordinimi trans-atlantik do të sjellë rezultate të prekshme në dialog
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj-Stublla, ...

19 January 2021

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla bëri homazhe në Reçak: Vendosja e drejtësisë është nderimi i vërtetë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ...

15 January 2021

MPJ
Kosova dhe Turqia me protokoll bashkëpunimi në fushën e arkivave shtetërore
Pas shkëmbimit të notifikimeve të fundit, ka hyrë në ...

15 January 2021

MPJ
Hyn në fuqi marrëveshja trepalëshe për bashkëpunim ndërkufitar Kosovë-Shqipëri
Pas shkëmbimit të notifikimeve të fundit me Komisionin Evropian, ka hyr&...

14 January 2021

MPJ
Njoftim mbi regjistrimin për votim përmes postës
Të nderuar bashkatdhetarë, Në përputhje me vendimin për ...

13 January 2021