Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Shkolla Pranverore për Diplomatë të Rinj hap edicionin e 8-të, MPJD sjell në Kosovë 45 diplomatë nga 33 shtete
Pejë, 16 maj 2022-Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të ...

16 May 2022

MPJ
Ministrja Gërvalla merr pjesë sot në takimin e Ministrave të Jashtëm të Ballkanit Perëndimor
 Prishtinë, 16 maj 2022-Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Punëve ...

16 May 2022

MPJ
Kryediplomatja Gërvalla: Kemi përkrahje të gjerë, dhe jemi optimist për anëtarësimin në Këshillin e Evropës
Prishtinë, 13 maj 2022 - Zëvendëskryeministrja, njëherësh ministrja ...

13 May 2022

MPJ
Ministrja Gërvalla përmbyll vizitën në Izrael duke takuar përfaqësues të Parlamentit
Jerusalem, 11 maj 2022   Ministrja Gërvalla përmbyll vizitën në ...

11 May 2022

MPJ
Ministrja Gërvalla intervistë për Jerusalem Post
Prishtinë, 11 maj 2022 - Lufta ruso-ukrainase mund të përhapet në Ballkan, ...

11 May 2022