Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me homologun nga Jordania, e falënderon për ndihmën në forcimin e subjektivitetit ndërkombëtar të Republikës së Kosovës
Prishtinë, 29 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ...

29 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me homologun nga Kuvajti, shtrohet nevoja për thellimin e bashkëpunimit në fushat e interesit të përbashkët
Prishtinë, 28 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ...

28 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me Ambasadoren e Suedisë, theksohet nevoja për intensifikim të marrëdhënieve dypalëshe
Prishtinë, 28 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj – Stublla, ...

28 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me homologun nga Lituania, thotë se dialogu Kosovë - Serbi duhet të finalizohet me njohje reciproke, në kufijtë ekzistues
Prishtinë, 27 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diaporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj – Stublla, ...

27 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla jep pëlqimin për nënshkrimin e Marrëveshjes së Bashkëpunimit në mes të Kosovës dhe Europol-it
Prishtinë, 27 korrik 2020 – Në pajtim me autorizimet ligjore, Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diaporës, znj.Meliza Haradinaj - Stublla, i ka dh&...

27 July 2020