Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Ministrja Gërvalla priti në Prishtinë homologun e saj Dendias, avancojnë statusin e Zyrës së Kosovës në Greqi
Prishtinë, 4 qershor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

04 June 2021

MPJ
Zëvendësministri Ahmeti takoi ambasadorin hungarez Bencze
Prishtinë, 3 qershor 2021 - Zëvendësministri i Punëve të ...

03 June 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla takoi homologen estoneze, rikonfirmohet përkrahja e Estonisë për agjendën evropiane të Kosovës
Prishtinë, 1 qershor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

01 June 2021

MPJ
Zëvendësministri Ahmeti priti në takim ambasadoren e Maqedonisë së Veriut, Jusufi
Prishtinë, 31 maj 2021 - Zëvendësministri i Punëve të ...

31 May 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla takoi ambasadorin e Bullgarisë, Gudjev
Prishtinë, 27 maj 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

31 May 2021