Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Kosova dhe Zvicra mbajnë konsultimet politike në kuadër të Ministrive të Punëve të Jashtme
Prishtinë, 28 qershor 2022 - Zëvendësministri i Punëve t&...

28 June 2022

MPJ
Ministria e Punëve te Jashtme dhe Diasporës nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi me IPKO Foundation në Fushën e Diplomacisë Publike
Prishtinë, 15 qershor 2022 - Sot, Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Punë...

16 June 2022

MPJ
Zëvendësministri Kreshnik Ahmeti takoi delegacionin e Komisionit për Integrime Evropiane nga Kroacia
Prishtinë, 15 qershor 2022 - Zëvendësministri i Punëve t&...

15 June 2022