Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Ministrja Gërvalla takohet me ambasadorin e Austrisë në Kosovë Weidinger
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

15 April 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla zhvilloi bisedë telefonike me homologun e saj kroat Grlić Radman
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

14 April 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla takoi shefin e misionit të Zyrës diplomatike të Belgjikës
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

12 April 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla zhvilloi takim me ambasadorin e Turqisë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

12 April 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla takoi ambasadoren e Suedisë, Hernmarck
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

12 April 2021