Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Gërvalla priti në takim ambasadoren e re rezidente të Sllovenisë Benedejqiq
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

17 September 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla takon shefin e ri të Zyrës Diplomatike të Belgjikës z.Sassel
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Donika G&...

17 September 2021

MPJ
Gërvalla takohet me ambasadoren finlandeze, flasin për bashkëpunim dypalësh
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

17 September 2021

MPJ
Zv.ministrja Gashi takoi Sekretarin Shtetëror Sztáray, për Kosovën është thelbësore avancimi në proceset integruese euro-atlantike
Prishtinë, 16 shtator 2021 - Zv.ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diaspor&...

16 September 2021