3376 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • 06 February 2018
  • SHARE
  • PRINT

Në Bern hapet ekspozita me fotografi për 10-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Prishtinë, 6 shkurt 2018 - Ambasada e Kosovës në Bern në bashkëpunim me “Ibrahim Kodra Swiss Foundation” hap ekspozitën: Bukuritë natyrore të Kosovës. Ekspozita do të jetë e hapur nga 8 deri më 23 shkurt 2018. Autorët e fotografive: Aleksandër Hiltman, Arben Islami, Erza Rudi, Jeta Abazi-Gashi, Marieke Lebet-Booij, Shkelzen Rexha, Yllka Fetahaj, Agron Nimani, Maria Pacolli, Arian Mavriqi, Armend Nimani, Bleron Caka, Dea Lajci, Sehida Miftari, Layka Barake dhe Arben Llapashtica.

 

Burimi: http://www.kultplus.com/arti-pamor/ne-berne-hapet-ekspozita-fotografi-per-10-vjetorin-e-pavaresise-se-kosoves/ 

Foto Galeria