2721 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Kosova dhe SHBA-të fuqizojnë marrëveshjen për grant për sfidat e mijëvjeçarit

Prishtinë, 5 tetor 2017 – Republika e Kosovës dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë fuqizuar marrëveshja “Programi Threshold i Sfidës së Mijëvjeçarit, Marrëveshje për Grant ndërmjet RKS përfaqësuar nga Presidenti i Republikës së Kosovës SH. T. Z Hashim Thaçi dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës të përfaqësuar nga Korporata Sfida e Mijëvjeçarit.

 

Foto Galeria