2708 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Prej 1 nëntorit Kosova dhe Italia fuqizojnë marrëveshjen për rregullimin reciprok të transportit rrugor ndërkombëtar të udhëtarëve dhe mallrave

Prishtinë, 25 tetor 2017 - Republika e Kosovës dhe Republika e Italisë kanë njoftuar njëra tjetrën për përmbushjen e procedurave të tyre të brendshme ligjore të kërkuara për ratifikimin dhe hyrjen në fuqi të Marrëveshjes për rregullimin reciprok të transportit rrugor ndërkombëtar të udhëtarëve dhe mallrave, e nënshkruar në Prishtinë, më 24 korrik 2014, dhe si datë e hyrjes në fuqi e kësaj marrëveshjeje do të konsiderohet data 1 nëntor 2017.

 

Foto Galeria