2584 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • 18 February 2018
  • SHARE
  • PRINT

MInistri i Jashtëm Pacolli bashkon Presidentë, ish Presidentë dhe diplomatë nga shumë vende të botës në një darkë në shtëpinë e tij

Prishtinë, 18 Shkurt 2018 – Numri dy i Qeverisë dhe kryediplomati i Kosovës, z. Behgjet Pacolli, ka bashkuar në një darkë në shtëpinë e tij të gjithë mysafirët e shquar, që morën pjesë në shënimin e dhjetë vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

 

Ish-Presidentët, Mesiq, Mejdani, Sejdiu, Presidenti Meta me bashkëshorte, diplomatë, Ambasadorë nga shumë vende të botës, raportuesi për Kosovën në Parlamentin Evropian, dhe mysafirë të tjerë e festuan vitin jubilarë të Pavarësisë si mysafirë të vecantë të Ministrit të Jashtëm Pacolli. 

Gjatë kësaj darke u diskutua për tema të ndryshme mbi bashkëpunimin e Kosovës me shtete të ndryshme të botës dhe Organizatat Ndërkombëtare në përgjithësi.  

 

Foto Galeria