519 - Ministria | Ministria e Puneve te Jashtme

Video promovuese për shënimin e 11 vjetorit të Ditës së Pavarësisë së Kosovës

Në videon promovuese, vajza 11 vjeçare, Pavarësia SOPA, e cila lindi në ditën e njëjtë, kur u shpall Pavarësia më 17 shkurt, 2008 flet për ditëlindjen e saj dhe përvjetorin e 11-të të Ditës së Pavarësisë së Kosovës.

Video është përgatitur nga Divizioni për Komunikim me Publikun i Ministrisë së Punëve të Jashtme.

Ora News - Behgjet Pacolli 28.11.2018

Rubikon - Behgjet Pacolli 09.10.2018

Zona B: Behgjet Pacolli - 15.01.2018 - Klan Kosova

Info Magaine – Behgjet Pacolli – 19.07.2018 – Klan Kosova

DEBAT - BEHGJET PACOLLI zv-KRYEMINISTËR 06.08.2018

Intervistë me zv/kryeministrin e Kosovës, Behgjet Pacolli

Intervista e Behgjet Pacollit për Klan Kosovën - 20.10.2017 - Klan Kosova

Konferenca e Pestë e Ambasadorëve Promo 2

Konferenca e Pestë e Ambasadorëve Promo 1

Zëvendëskryeministri Thaçi u takua me Zëvendëspresidenten e Komisionit Evropian, Mogherini

Zëvendëskryeministri Thaçi takoi në Bruksel shefen e Politikës së Jashtme,...

Zëvendëskryeministri Thaçi takoi në Bruksel shefen e Politikës së Jashtme, Mogherini dhe Komisionarin për Zgjerim, Hahn

Vizita e Ministrit të Jashtëm, Enver Hoxhaj në Gjermani