3753 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Hyn në fuqi Marrëveshja për heqjen reciproke të vizave me Antigua dhe Barbuda

Prishtinë, 15 nëntor 2019 – Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës njofton se ka hyrë në fuqi “Marrëveshja dypalëshe në mes të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Antigua dhe Barbuda për heqjen reciproke të vizave për shtetasit e Republikës së Kosovës dhe Antigua dhe Barbuda”.


Marrëveshja e lartwpwrmendur është nënshkruar nga pwrfaqwsuesit e tw dyja vendeve më 24 korrik 2019, në pajtim me Ligjin për Marrëveshje Ndërkombëtare.

Pas ratifikimit dhe shkëmbimit të notifikimeve midis të dyja palëve, kjo marrëveshje ka hyrë në fuqi me datë 15 nëntor 2019 dhe wshtw publikuar në Gazetën Zyrtare të Republikës së Kosovës. (Linku)

 

Foto Galeria