3593 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Pas ratifikimit hyn në fuqi Marrëveshja për Promovimin dhe Mbrojtjen e Investimeve në mes të Republikës së Kosovës dhe Kanadasë

Prishtinë, 22 dhjetor 2018 – Pas ratifikimit dhe shkëmbimit të Notave Verbale mbi përfundimin e procedurave të brendshme ligjore, nga data 19 dhjetor, 2018 ka hyrë në fuqi Marrëveshja për “Promovimin dhe Mbrojtjen e Investimeve” në mes të Republikës së Kosovës dhe Kanadasë.

 

Foto Galeria