3579 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Ratifikohet dhe hyn në fuqi Marrëveshja për “Bashkëpunim Zhvillimor” në mes Kosovës dhe Zvicrës

Prishtinë, 26 dhjetor 2018 - Ministria e Punëve të Jashtme ka nderin të njoftojë se Marrëveshja për “Bashkëpunim Zhvillimor” në mes të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Konfederatës së Zvicrës, e nënshkruar më 13.07.2018, është ratifikuar dhe ka hyrë në fuqi nga data 11 dhjetor 2018, pas shkëmbimit të notifikimeve nga të dyja palët, respektivisht palës kosovare dhe asaj zvicerane.

Foto Galeria