3472 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Zyrtarët e Ministrisë së Punëve të Jashtme me aksion humanitar, dhurojnë gjak për shpëtimin e jetëve

Prishtinë, 18 Shtator 2018 - Zyrtarë të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës i janë bashkuar sot aksionit humanitar dhe vullnetar brenda kësaj Ministrie për dhurimin e gjakut, me qëllimin e shpëtimit e jetëve të njerëzve në nevojë.

Dhurimi i gjakut nga zyrtarët e MPJ-së u bë në Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut në Prishtinë, ndërsa synohet që kjo nismë e re brenda Ministrisë të bëhet tradicionale.

Foto Galeria