3431 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Festivali tre ditor sjellë në parkun e Gërmisë Dua Lipën dhe dy yje të tjerë botëror

Prishtinë, 20 mars 2018 - Dua Lipa do të jetë pjesë e festivalit tre ditor ‘Sunny Hill’ i cili do të mbahet në parkun e Gërmisë këtë verë.

 

 Në po këtë festival pjesëmarrës do të jenë edhe yje të tjerë botëror si Action Broson i cili do të jetë pjesë e festivalit në natën e dytë dhe në natën e tretë pritet të bashkohet Dj më i njohur dhe i suksesshëm Matrix Garrix. Ky i fundit është në finalizim të marëveshjes për të ardhur. 25 përqindëshi i parave të mbledhura nga biletat e atyre tre netëve do të dhurohen për qendrën e artistëve e cila është paraparë të ndërtohet në kryeqytet. 

Burimi: http://zeri.info/showbiz/191193/festivali-tre-ditor-sjell-ne-parkun-e-germise-dua-lipen-dhe-dy-yje-te-tjere-boteror/

Foto Galeria